Uhapšen Doktor koji je djeci davao vakcine od votke.

Doktor u Čikagu suspendovan je nakon što je navodno davao pacijentima modifikovane vakcine koje su sadržale mačju pljuvačku i votku.

Odeljenje u Ilinoisu za finansijsku i profesionalnu regulaciju naredilo je hitnu akciju, u interesu javne bezbednosti, prema papirima koje je potpisala direktorka Džesika Ber.

Nakon žalbi da su deca dobijala nedozvoljene verzije vakcina od doktora Ming Te Lina, istražitelji su posetili njegovu ordinaciju.

Pronašli su pretrpanu, nesterilizovanu kancelariju i, kako kažu “kutiju punu bočica i cevčica koje je Lin koristio da napravi svoju vakcinu“.

Lin je rekao istražiteljima da je pripremao alternativne vakcine za decu već decenijama.

Uprkos neodobrenim metodama koje je koristio, Lin je optužen za potpisivanje državnih potvrđujući da je davao pacijentima konvencionlane vakcine. Grafikoni su pokazali da su se, među onima koji su primili vakcine, nalazila i sedam dana stara novorođenčad.

Lin je vakcinama dodavao alkohol i ponekad mačju pljuvačku, za one sa alergijama, rekao je policiji, kao i da je koristio uređaj “Wave Front 2000“ kako bi uradio detoksikaciju vakcine od žive.

Lin je vakcine davao u oralnoj ili nazalnoj formi i to pacijentima ili članovima porodice koji imaju istoriju autizma, ekcema i neuroloških poremećaja.

Nijedna njegova metoda nije dozvoljena od Administracije za lekove i hranu, niti se smatra legitimnim lekom. Lin nije obavestio pacijente o rizicima kojima mogu da budu izloženi ukoliko ne budu pratili uputstva vakcine.

Komentari

Povezani članci