U petak se pojavljuje crn Mjesec.Da li to ima veze sa apokalipsom?!

Crni mjesec pojaviće se u petak 30. septembra, što mnogi teoretičari zavjera i dio hrišćana povezuju i sa apokalipsom i drugim dolaskom Isusa Hrista.

Spektakularni prizor Crnog meseca se događa kada svijetla strana Zemljinog prirodnog satelita bude zahvaćena njenom sjenkom, pa je tu stranu Mjeseca nemoguće vidjeti.
Taj fenomen na nebu se dešava otprilike jednom u 32 mjeseca, ali ovaj koji će se dogoditi u petak ima specijalno značenje zbog nečeg sasvim drugog.
Prvi dan septembra doneo je sa sobom “vatreni prsten”.

Naime mesec je bio u ravni sa Zemljom dok je Sunce bilo iznad Afrike, pa je izgledalo da je Sunce potamnilo. To, plus predstojeća pojava Crnog meseca, kod pojedinih budi veliki strah i daje razloge za brigu.
“Ovi znaci upućuju na to da Isus dolazi. Približavamo se kraju našeg sveta, kao i kraju celokupnog života na Zemlji”, piše u jednoj od teorija zavera.
Kada ova dva fenomena povežu sa Biblijom onda pojedini hrišćani i zagovornici teorija zavera u svemu tome mogu pronaći izvor svog straha. Naime, kako se navodi, Knjiga Matejeva poglavlje 24:29 kaže:
“Odmah nakon iskušenja tih dana Sunce će potamneti a Mesec neće sijati, zvezde će padati sa neba, sile neba će biti uzdrmane”.
Naučnici, s druge strane tvrde da nema razloga za brigu i da se život planete Zemlje nastavlja kao i do sada.

Komentari

Povezani članci