U Barselonu stiže desni bek sa Balkana

Ovo bi definitivno bila kruna njegove karijere

Barsa je konačno ispunila svoj primarni cilj – dovesti desnog beka u zimskom prelaznom roku.
Posle dosta spekulisanja, ko će zadužiti novu opremu ekipe španskog velikana. Stefan Lihštajner, Matija de Šiljo ili jedan od igrača sa Balkana – Branislav Ivanović, Antonio Rukavina ili Darijo Srna.

Ekipa sa Kamp noa je konačno odlučila koga želi u svojim redovima, to će biti fudbaler sa Balkana. Barselona želi hrvatskog preprezentativca, živu legendu Šahtijora, Darija Srnu. Ukrainski klub nema ništa protiv.

On ima ugovor sa Šahtjorom do 2017. godine, klub je spreman da ga pusti bez obeštećenja, kako bi mu se zahvalio na neki način za sve što je učinio za njega.

– “Ukoliko Darijo donese odluku o odlasku, poštovaćemo je. Zaslužio je najveće moguće poštovanje od nas za sve što je dao Šahtjoru. Biće onako kako Srna bude želeo”, rekao je predsednik ukrainskog velikana, Rinat Ahmetov

Hrvatski reprezentativac bi Barsi bio privremeno rešenje, sa obzirom da ima 34 godine, ali bi ovaj transfer bio svakako kruna njegove karijere i možda idealna prilika da ispiše najveću stranicu svoje igračke karijere – napadom na trofej Lige šampiona.

Komentari

Povezani članci