Najava Rounijevog odlaska iz Uniteda.

Kako “Dejli Mejl” prenosi reči bivšeg fudbalskog agenta, Vejn Runi je u minulom prelaznom roku bio nadomak napuštanja “Old Traforda”.

Iako mu je potreban svega jedan gol da sustigne najboljeg strelca u istoriji Mančester junajteda Ser Bobija Čarltona, Runi više nema sigurnost na “Old Trafordu”.
Postigao je svega tri gola na 25 nastupa ove sezone, sve češće se priča o njegovoj slaboj formi, a na težini su počele da dobijaju i priče o njegovom odlasku iz kluba.

Jednu takvu ispričao je nekadašnji agent Emanuela Petija Vićenco Morabito, koji tvrdi da je ljetos malo nedostajalo da Runi napusti United i preseli se u Seriju A.

“Zasigurno znam da je bio ponuđen Napoliju, kako ne može da igra za druge engleske klubove, što mu ostavlja Španiju ili Italiju.

On je, ponavljam, bio ponuđen Napoliju. Iako je ideja divna, kada pogledate njegovu platu od 10 miliona godišnje, shvatite da ipak nije realno”, rekao je Morabito

Italijan je ipak uvjeren da Runi više nije potreban Junajtedu.

“Jasno je da nema dobar odnos sa Murinjom, te je tako njegova budućnost daleko od Junajteda, čak i u vidu pozajmice, kako bi dobili više prostora”, dodao je on.

Komentari

Povezani članci