Kakve to žene muškarci izbjegavaju?

Žene koje vjeruju u romantične bajke

Opens internal link in current windowMuškarci ne vole naivno romantične žene koje cijeli dan sanjare o potpunom životu. Sanjarenje i maštanje nije loše samo u razumnim okvirima. A ne kada žena od oblaka zida kuće i dvorce. To uključuje njeno detaljno planiranje zajedničke budućnosti do najmanje sitnice: od zajedničkog stanovanja, petero djece, dva psa, vjenčanja…  Kada partnerica do pojedinosti zahtjeva sve odjednom  i sanjari o apsolutnoj ljubavi to vrlo često umori muškarca i prestraši ga. Većina muškaraca voli spontane stvari unutra veze, planiranje pet godina unaprijed odbija muškarce. Muškarac se također može u nekim situacijama s takvom partnericom osjećati manjevrijednim jer ona ništa ne prepušta njemu kako bi u potpunosti ona planirala “bajku”. Takve žene žive u iluzijama umjesto da se prepuste realnom svijetu i događanjima u njemu. Muškarci vole žene koje su realne s nogama na zemlji i koje mogu razdijeliti fikciju od stvarnosti.

Žene koje stalno prigovarju

To su žene koje se stalno žale i s ničim nisu zadovoljne. Za razliku od naivne romantičarke koja dugo ne prihvaća realnost ovakve žene u svemu traže negativnu stranu i ništa im nije dobro. Što god njen partner napravio nije dovoljno dobro. Prigovara mu za sve od dara koji joj je kupio, do načina na koji se oblači, do posla koji ima i izgleda njegovog stana. Svatko je ponekad sitničav te ima primjedbe na neke stvari ali kada netko to čini namjerno i s ciljem to nije uredu. Takva diktatorica koja kritizira sva područja partnerovog života i njegovog odnosa prema njoj ostat će sama. Muškarcu uništava samopoštovanje a svojim neprestanim previsokim zahtjevima će ga ohladiti.

Žena koja je opsjednuta ljubomorom i kontrolira svaki partnerov korak

Svaki muškarac želi neko vrijeme samo za sebe kao i žena, želi vrijeme s prijateljima s kojima ima svoje rituale. Možda to ponekad potraje cijelu noć ili se dogodi da mora na poslovni put. Za vrijeme njegove odsutnosti važno je da mu partnerica vjeruje te da mu ponekad da slobodnog prostora i vremena u kojem ga nitko neće zvati na telefon. Muškarci vole žene koje im daju do znanja da im nedostaju i da ih trebaju, da se ponekad brinu i da su malo ljubomorne jer time raste njihov ego i osjećaj vrijednosti. Ali sigurno ne vole paranoično ljubomorne žene koje žele pratiti Opens internal link in current windowmuškarca na svakom koraku. Stalna ispitivanja tko ga zove na telefon, ide li na posao ili je laže, u svakome budi jak otpor. Ukoliko muškarac ne smije pogledati niti jednu drugu ženu a da mu ne bude upućen smrtonosni pogled tada to nije veza nego kavez. Takvim ponašanjem kratkotrajno ćete dobiti muškarca koji će vam lagati jer se ljutite i ljubomorne ste na svaku sitnicu, dok ćete dugoročno sigurno u jednom trenutku biti ostavljene.

Komentari

Povezani članci