Kako za 5 dana izgubiti 5 kilograma !

Pravilo tri petice sastoji se od jednostavnog napitka i nekoliko malih savjeta kojih morate da se maksimalno pridržavate. Tri brojke pet odnose se na brzinu pripreme (5 minuta), trajanju tretmana (5 dana) i maksimalni rezultat (skida se i do 5 kilograma).

Sastojci za napitak:

šaka (oko 60 g) svježeg peršuna

1 limun

1 čaša vode

Postupak pripreme napitka:

1. Peršun dobro operite, stavite u blender i usitnite.

2. U blender dodajte i sok od limuna i čašu vode te sve zajedno dobro izmiješajte.

Napitak popijte svako jutro čim se probudite, prije bilo kojeg jela i pića. Postupak ponavljajte pet dana za redom, bez izuzetka. Nakon petog dana napravite pauzu od 10 dana te, po želji, ponovite postupak. Napitak ubrzava metabolizam i probavu, sprječava nakupljanje vode u tijelu i nadutost te pomaže organizmu da brže i djelotvornije sagorijeva masnoću i kalorije.

Napomena:

Pravilo 5-5-5 neće u rekordnom roku otopiti nakupljenu masnoću, već će ubrzati metabolizam i pomoći vam da što prije dođete do željenih rezultata.

Gubitak kilograma, koji ćete sigurno vrlo brzo primijetiti na vagi, najviše se odnosi na nakupljenu vodu u tijelu kao i usporenu probavu zbog koje se osjećamo naduto i deblje nego što zaista jesmo. Upravo zbog toga, prvih pet kilograma koje možete izgubiti nazivamo “lažni” kilogrami.

Komentari

Nekategorisano

Povezani članci