Evo nekoliko Vrhunskih savjeta ženama za prvi spoj!

Nudimo osam savjeta kako učiniti prvi spoj što boljim.

Uvod

Svrha prvog spoja je u tome, da nam uspije drugi spoj. Da nam bude što bolje i da pripremimo teren za dalje. Mnoge žene se pitaju što je pošlo po zlu na spoju. Pogotovo ukoliko je sve počelo super jer je muškarac bio oduševljen i pokazivao sve znakove da mu je super. To se vjerojatno dogodilo jer je žena prekršila jedno ili više osnovnih pravila za uspješan spoj.

Ne pretjerujte s nedostupnošću

Muškarcima se sviđa da se moraju potruditi za vašu naklonost. ali ne pretjerujte i ne igrajte se negativke koju ne zanimaju muškarci i ljubav. Ako budete djelovali depresivno i nesretno, muškarac se neće zanimati za vas. Jer zašto bi pokušao osvojiti skoro zatvorenu dušu, koja će mu zagorčavati život. Nemojte govoriti da ne vjerujete u ljubav, spojeve i sretnu vezu. Muškarac naprvom spoju nije vaš psihijatar, ne zaboravite to.

Ne pretjerujte s alkoholom

Malo alkohola nikada ne škodi, bit ćete prirodniji i opušteniji, neće biti treme. No nikada ne mojte popiti previše, jer bi vam sutra moglo biti neugodno što ste rekli stvari koje možda niste trebali. Možda se nećete sjećati ničega ili čak muškarca s kojim ste bili na spoju. Čaša ili dvije vina sasvim su dovoljne.

Ne pričajte o bivšim partnerima

Ukoliko niste usidjelica sigurno imate neke veze, sksualna iskustva i ljubav iza sebe. Prvi spoj nikako nije mjesto na kojem ćete pričati o tome. Ne pričajte o prijašnjim iskustvimai vezama. Usredotočite se na sadašnjost i što bolju procjenu čovjeka koji sjedi ispred vas. Ukoliko on započne tu temu ne otvarajte se previše.

Budite samosvjesni

Pravi muškarci vole odlučnei samosvjesne žene, koje naju što hoće. Prvi spojje odlična prilika, da zaigrate na savoj samosvjest, ne govorite o svojim greškama i manama. Neka ih otkrije sam, ukoliko može ako ne može još bolje.

Ne zamarajte ga sa svojim problemima

Kao što smo prije rekli, muškarac na prvom spoju nije vaš psihijatar ni vaša najbolja prijateljica, zato ne pričajte o svojim problemima. Radije poslušajte njega i probajte ga što bolje upoznati. To naravno znači i da ne pričate o svojim čudnim navikama i osobinama koje ga mogu prestrašiti.

Ne govorite previše

Pusti te njega da govori, samo se tu i tamo uključite u moguću debatu. Na taj način ćete imati bolju poziciju da vi procjenite njega. Ako budete govorile previše ispast će da ste nervozne i naporne. Prvi spoj nije tržnica, nego romantično upoznavanje potencijalnog partnera. Ukoliko nastupi tišina, ništa zato. Ponekad umjesto jezika dovoljno govori tijelo. 

Ako ne ide, ne ide

Neki spojevi su u startu na žalost osuđeni na propast. S tim se morate pomiriti i pustiti to pravovremeno. Naravno sa stilom i to na način da ste vi pobjednica a ne on. Zašto bi inzistirali na lošem društvu i iz spoja u spoj se pitali kamo ovo vodi i šta s tim dalje.  Najbolje je jednostavno da kažete da je vrijeme da pođete doma, zahvalite se na njegovoj ljubaznosti, stisnete mu ruku i elegantno napustite mjesto.

Komentari

Povezani članci