Abramovič ne pita za cijenu.

“Plavci” prelomili, ali pre nego klub treba ubediti igrača. Poznata i prva meta za napad…
Pisali smo već, Leo Bonući je meta Čelsija.

Ali, novina je cena, Roman Abramovič je obećao Antoniju Konteu da će srušiti rekord kada su defanzivci u pitanju i platiti više od 70 miliona evra za Italijana koji u maju puni 30 godina.

Ako stigne u London zaigraće pored dosadašnjeg najskupljeg štopera sveta, Davida Luiza koji se iz Čelsija preselio u PSŽ za 60 miliona evra. On se sada vratio na “Stamford Bridž” ali za manji novac, no rekord i dalje stoji.

Juventus će verovatno prihvatiti ovu ponudu zbog činjenice da je Benatija pokazao da može da menja Bonućija, imaju i mladog Ruganija i zaista 70 miliona razloga da kažu “da”.

Veći problem je, čini se, sam igrač, koji želi da ostane u Juventusu. Klub ga neće primoravati, a Konte je navodno uzeo na sebe da ubedi momka koga je trenirao tri sezone u Juventusu i koji je bio okosnica tima “Azura” da se preseli u Englesku gde bi zarađivao oko 10 miliona evra po sezoni.

Bonući se juče rasplakao na konferenciji za medije, pričajući o bolesti svog dvogodišnjeg sina Matea koji je mesec dana proveo u bolnici u Torinu. Sada stvari izgledaju bolje….

Vratimo se Čelsiju, imaju problem i u napadu, Konte nije želeo Bačuaja već Moratu, Belgijanac je bio ideja direktora Emenala, i sada retko dobija šansu. Čak pre njega igra do ove sezone otpisani Mozes koji se seljakao po pozajmicama.

“Plavci” merkaju Obamejanga iz Dortmunda koji sigurno košta više i od Bonućija, pa bi Abramovič zaista mogao da isprazni kasu kako bi doveo igrače koje Konte želi i spasio sezonu.

Bonući mu je potreban odmah, odnosno u januaru, a Gabonac bi mogao da bude prva meta na leto…

Komentari

Povezani članci