Nedeljni horoskop od 15. do 21. septembra 2017.

Ovan

Posao

Mars je ušao u znak Device gde je njegova moć oslabljana, pa zato ne očekujte da sve ide po planu ili onako kako biste vi to želeli. Mnogi događaji biće izvan vaše kontrole. S druge strane, konjunkcija sa Merkurom u istom znaku donosi mnogo novih zamisli, puno nemira i malo realnih ostvarenja. Očekujte pozitivne promene na poslu. Obratite veću pažnju na dokumente i ugovore.

Ljubav

Sedmo polje je aktivirano Venerinim sekstilom sa Jupiterom, što donosi stabilizaciju odnosa. Slobodni pripadnici znaka su na pragu nove veze. Moguća dilema oko izbora partnera. Kod nekih će ovakav aspekt označiti ulazak u bračne vode.

Zdravlje

Mogući bolovi u predelu donjeg dela leđa zbog nedovoljnog kretanja.

Bik

Posao

Vladar znaka, Venera je u Lavu, ugaonom četvrtom polju, povoljno aspekovana od Jupitera i Saturna, što znači da se pitanja vezana za posao i prihode dovode u red. Kako ova nedelja počinje prolaskom Meseca kroz vaše prvo polje tako se sve stvari odvijaju povoljnije nego što ste očekivali. Nema razloga za nervozu. Moguć dobitak.

Ljubav

Prelazak Marsa, vladara polja partnerstva u Devicu i njegovo ponovno spajanje sa Merkurom, nagoveštava bolje dane na ljubavnom planu. Uspećete da prevaziđete postojeće probleme u komunikaciji i da konačno uspostavite harmoničan odnos sa partnerom. Ako ste sami, moguća veza sa nekim koga inače smatrate prijateljem.

Zdravlje

Čuvajte se povreda ekstremiteta i zglobova.

Blizanci

Posao

Vladar znaka, Merkur je nakon retrogradnog kretanja ponovo u Devici. Iako je ova pozicija povoljna, zbog konjunkcije sa Marsom moguće je da će neki poslovi krenuti neočekivanim tokom. Kako se radi o ugaonom, četvrtom polju, u kome je osim Merkura i Marsa i Sunce, ulozi su veći, te je oprez potrebniji. Šta god da se desi, budite strpljivi i potrudite se da blagovremeno ispravite greške.

Ljubav

Saturn u vašem polju partnerstva, u sekstilu sa Jupiterom i trigonu sa Venerom, unosi harmoniju u vaš ljubavni život. Nakon dugog perioda blokade stvari se konačno dovode u ravnotežu. Uspeli ste da izgradite savršen odnos, pa sad slobodno možete da se prepustite uživanju.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani, posebno kada su slatkiši u pitanju.

Rak

Posao

Mesec, vladar vašeg znaka, početkom vog perioda naći će se u Biku, vašem jedanestom polju, a svom znaku egzaltacije, što nagoveštava podršku okoline, posebno oko promena vezanih za karijeru. Brojni drugi aspekti upozoravaju da ljudi iz vašeg okruženja budno prate svaki vaš korak. Budite oprezni, pazite šta radite i kako se ponašate.

Ljubav

Vladar vašeg polja partnerstva, Saturn, gradi povoljan aspekt sa Venerom i donosi mir i harmoniju u ljubavi. Period burnih izliva emocija je za vama, pa sada možete da se opustite i spokojno uživate u vezi. Ukoliko niste uspeli da prevaziđete suštinske razlike, došlo je vreme da presečete i idete dalje.

Zdravlje

Depresivna stanja su nekad izraz slabe volje, a ne realne bolesti.

Lav

Posao

Venera u vašem prvom polju, u povoljnim aspektima sa Jupiterom i Saturnom, znak je da se stvari stabilizuju i da je došlo vreme za promene, nove akcije i ozbiljno planiranje budućih koraka. Oprez ostaje na polju finansija jer je Mars prešao u drugo polje, u znak Device i tu se opet spaja sa Merkurom što znači da sve ugovore treba preispitati. Očekujte poboljšanje materijalne situacije.

Ljubav

Venera u vašem znaku gradi pozitivan aspekt sa Saturnom, vladarem vašeg sedmog polja, što označava stabilan emotivni period. Period je takođe povoljan i za sve one koji su sami jer će biti u prilici da započnu skladnu vezu.

Zdravlje

Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

Devica

Posao

Nakon retrogradnosti, Merkur se vratio u znak Device, a takav položaj vaše vladajuće planete ukazuje da je došlo vreme da ispravite prethodne greške. Ipak, zbog negativnog uticaja Marsa, izbegavajte dokazivanja u pogrešno vreme, pogrešnim ljudima i na pogrešnom mestu. Period je povoljan za vraćanje i naplatu starih dugova. Moguć dobitak od transakcija nekretninama.

Ljubav

Vladar polja partnerstva i braka Jupiter, povoljno je aspektovan od Venere, pa je na ljubavnom planu trenutno stabilan period. Ako ste sami, prestanite da se tražite neku apstraktnu sreću i usredsredite se na konkretan cilj. Zvezde su na vašoj strani. Ne osamljujte se, više izlazite.

Zdravlje

Dobro se osećate. Smanjite porcije, više se krećite.

Vaga

Posao

Jupiter u vašem prvom polju, podržan sekstilom Venere iz jedanestog polja koja označava uspeh poslovnih planova znak je da je vreme stagnacije prošlo i da se pokrenete u pravcu nekih novih poslovnih rešenja. Izbegavajte tračeve, proveravajte svaku informaciju koja dođe do vas. Mars i Merkur u dvanaestom polju upozoravaju na moguće nesporazume i konflikte sa saradnicima.

Ljubav

Venera u jedanestom polju označava da je neko iz vašeg okruženja zainteresovan da prijateljsku vezu podigne na viši nivo. Ipak, dobro razmislite pre nego što se upustite u ljubavnu vezu jer Mars u dvanestom polju nagoveštava tajnovitost.

Zdravlje

Srčane smetnje su posledica promenljivog krvnog pritiska.

Škorpija

Posao

Mars, vladar vašeg znaka je u Devici, vašem jedanaestom polju gde se spaja sa dispozitorom Merkurom, što označava mnogo želja i planova, ali i isto toliko konfuzije. Usporite malo i pažljivo procenite realnost planiranog. Saturn koji je izašao iz retrogradnosti u vašem drugom polju označava novac koji kasni. Prihvatite ono što vam se nudi, jer u suprotnom nećete imati ništa.

Ljubav

Venera, vladar vašeg sedmog polja u dobrim je aspektima sa Jupiterom i Saturnom, ali ne i sa Marsom, vašim vladarem. Sve u svemu, puno buke oko malo izglednih stvari. Morate da odlučite šta stvarno želite i da se tome posvetite kako biste došli do cilja.

Zdravlje

Toliko ste okupirani planovima da nemate vremena da razmišljate o zdravlju.

Strelac

Posao

Mars je ušao u Devicu, vaše deseto polje, koje predstavlja vaš status i karijeru. Napetost koja je već duže prisutna pojačava se jer se Marsu pridružuje i Merkur koji se nakon retrogradnosti vratio u znak svog domicila. U praksi to znači da je došlo vreme da ispravite stare greške i krenete novim putem. Uspećete da završite stare projekte.

Ljubav

Merkur upravlja i vašim sedmim poljem koje je u znaku Blizanaca, te ponovnim ulaskom u svoj drugi domicil naglašava potrebu da se prethodne odluke revidiraju i da se neke stvari promene, ali na trajniji način. Ako ste sami, moguć kontakt sa nekim koga dugo niste videli.

Zdravlje

Bolovi u nogama, problemi sa venama i zglobovima.

Jarac

Posao

Vladar znaka, Saturn u dvanestom polju označava da ne upravljate svojim mislima do kraja. Podložni ste uticaju po pitanju donošenja bitnih odluka te koju god da donesete, jedno kajanje ne vam gine, uprkos povoljnom uplivu Jupitera u desetom polju koji označava napredak u karijeri.

Ljubav

Mesec, vladar vašeg polja partnerstva je narednih dana u Biku, znaku svoje egzaltacije i ukazuje na dobre planove. Da li će se svi planovi realizovati zavisiće prevashodno od stanja u ličnim natalima. Stabilnost u ljubavi u narednom periodu nagoveštava trigon Venere prema vašem vladaru Saturnu.

Zdravlje

Vreme je da obratite veću pažnju na razne tegobe koje vas stalno prate.

Vodolija

Posao

Mars, vladar vašeg polja karijere je promenio znak što ukazuje da se okolnosti u kojima radite na neki način menjaju. Kako se narednih dana spaja sa svojim dispozitorom Merkurom, koji se upravo, nakon retrogradnosti, vratio u svoj znak, moraćete da prihvatite nova pravila i nove okolnosti. Nema razloga da se opirete promenama ili da trpite ono što vam ne odgovara. Učinite mali napor da stvari okrenete u svoju korist.

Ljubav

Nakon izlaska Marsa iz vašeg polja partnerstva stvari se smiruju i dovode u red. Vreme je da raščistite sa svim što vas opterećuje kako biste iskoristili povoljne aspekte koje imate. Uživajte u sitnicama i onome što imate.

Zdravlje

Zbog loše ishrane mogući stomačni problemi.

Ribe

Posao

Saturn u polju karijere koji je svojom retrogradnošću duže vreme blokirao polje posla sada je krenuo napred gradeći dobre aspekte sa Venerom, kao i sa svojim dispozitorom Jupiterom koji je ujedno i vaš vladar. Došlo je vreme da iskoristite sve svoje potencijale i da napredujete.

Ljubav

Mars u vašem polju partnerstva upozorava na oprez u komunikaciji jer svaka sitnica može biti uzrok incidenta. Uz to se i Merkur vraća u vaše sedmo polje, pa su nesporazumi gotovo neizbežni.

Zdravlje

Skupljanje tečnosti u organizmu čini vas lenjim i tromim. Koristite prirodne diuretike, više se krećite.

Komentari

Povezani članci