Majka i njen dečko drogirali,silovali i raskomadali 10.togodišnju djevojčicu

Albuquerque, Novi Meksiko – U svom stanu Victoria Martens je na svoj 10. rođendan pronađena mrtva ,po izvještaju policijskih službenika, njezini raskomadani ostaci su bili zamotani i zapaljeni u pokrivaču.

Pojedinosti o tome što se desilo u Novom Meksiku Gradonačelnica Susana Martinez i službenici za provedbu zakona opisuju kao neizrecivi zločin koji je nastao u četvrtak i protiv majke djevojčice, njezinog dečka i njenog rođaka je podnesena kaznena prijava. Sve troje je pritvoreno kasno u srijedu navečer.

Policija kaže kako je maloj Victoriji ubrizgan metamfetamin, da bi je seksualno zlostavljali, zadavljena je i izbodena prije nego što je raskomadana.

Policijski dispečer je rekao da je prije zore u srijedu došlo do nereda u stanu, izjavio je Šef policije Gorden Eden Jr. u Albuquerquiju. Policajci koji su došli u apartmansko naselje pronašli su jezivu scenu.

“Ovo ubojstvo je najgroznije čin zla koje sam ikada vidio u svojoj karijeri”, izjavio je u četvrtak Eden. “Potpuno nepoštivanje ljudskog života.”

Do četvrtka ujutro, mještani apartmanskog naselja su na improvizovanom svetilištu ispod drveta – sa rodbinom i prijateljima ostavljali cvijeće, balone, plišane igračke i zapaljene svijeće za malu djevojčicu.

Majka djevojčice, 35-godišnja Michelle Martens, njezin 31-godišnji dečko, Fabian Gonzales, i njegova 31-godišnja rođaka, Jessica Kelley, suočavaju sa optužnicama za zlostavljanje djece sa smrtnim posljedicama, otmicu i prikrivanje dokaza. Gonzales i Kelley također su optuženi za silovanje maloljetnika.

Dok je izlazio iz policijske stanice u lisicama u srijedu navečer pred reporterima Gonzales je zanijekao bilo kakve veze s Victorijinom smrću .Majka djevojčice nije ništa ništa izjavila dok je iz stanice ulazila u policijski automobil.

[caption id="" align="alignleft" width="347"]Michelle Martens, 35, suočava se sa optužbama za zlostavljanje djece sa smrtnim posljedicama, otmicu i pprikrivanje dokaza. (PRITVOR U METROPOLITAN  / AP) Michelle Martens, 35, suočava se sa optužbama za zlostavljanje djece sa smrtnim posljedicama, otmicu i pprikrivanje dokaza. (PRITVOR U METROPOLITAN  / AP)[/caption] [caption id="" align="alignleft" width="347"]Martens dečko Fabian Gonzales, 31, također je optužen za kazneno silovanje maloljetnika. (METROPOLITAN PRITVORU / AP) Martens dečko Fabian Gonzales, 31, također je optužen za kazneno silovanje maloljetnika. (METROPOLITAN PRITVORU / AP)[/caption]

Policija je priopćila kako je Kelley bila hospitalizovana u srijedu navečer, a bit će potvrđeno nakon što ju puste van. Nikakvi detalji  nisu objavljeni su o tome zašto je hospitalizovana.

Prema kaznenoj prijavi, majka rekla policiji da je Gonzales drogirao djevojku tako da ju je mogao smiriti i imati seks s njom. Rekla je da je Kelley držala ruku preko Viktorijinih usta i teško ju ozlijedila nakon što je Gonzales ugušio dijete.

Tužba se također zasniva na tome da je majka ispričala je istražiteljima da su Gonzales i Kelley raskomadali Victoriju.

Jedan od policajaca koji su došli u stan je ugasio pronađeno tijelo djevojke u kupaonici, smotano u deku koja je bila zapaljena.

Na improviziranom svetilištu, Christie Zamora je rekao za Victoriju da su ju prisustva časovima gimnastika svake subote činila sretnom.”Bila je nevjerojatno društvena”, rekao je Zamora. “To je jednostavno tako tragično.”

Susjed Ivan Madrid je često viđao Victoriju oko apartmanskog naselja i ujutro, dok je čekala školski autobus.”To je samo bol”, rekao Madrid, plačući.

Rođendanska proslava je bio planirana za Victoriu srijedu poslijepodne nakon što je trebala da se vrati kući iz škole, Laura Bobbs, lokalni ministar, rekao je za Albuquerque Journal.

 

 

 

Komentari

Povezani članci