Koje tajne iz vaše ljubavne veze ne smijete otkrivati

Pronašli ste partnera kojim ste oduševljeni i sve do najsitnijih detalja iz vaše veze s njim pričate prijateljima?

Greška.

Posvađali ste se gadno sa dragim i na piću sa najbližima poveravate se prepričavajući šta se dogodilo?

Još jedna greška.

Manje iskusni u vezama ne znaju da prijatelji pamte BOLJE od vas samih ono što im ispričate budući da, ako se pomirite sa partnerom, brzo zaboravljate na haos koji je bio, a onaj kojem ste sve ispričali, i za godinu dana mogao bi da vas ukratko podseti na sve što ste pričali, prenosi portal Zadovoljna.hr.

Postoji 5 ZLATNIH pravila odnosno tajni kojih se morate držati ako želite da vaša ljubavna veza ili brak sa partnerom ostanu SAMO vaši.

Osećanja

Ne želi svaki partner da ono o čemu priča s vama i u čemu vam se otvori pričate dalje. Tačnije, retko ko smatra takav vaš nastup fer odnosom u vezi. Tajne moraju ostati tajne.

Finansije

Nikome ne biste trebali da pričate u kakvim ste problemima sa novcem, ili je to slučaj sa vašim partnerom. Ako imate finansijske probleme, o tome prvo razgovarajte s njim.

Svađe

U afektu ćete uhvatiti prvog prijatelja i odvući ga na kafu kada ćete mu sve ispričati šta se dogodilo. U međuvremenu ćete se pomiriti sa partnerom, ali će prijatelj sve upamtiti i kada to možda ne biste želeli u budućnosti, podsećaće vas na taj razgovor i mane partnera. Svađe se u vezi tiču samo vas i partnera.

Intima

Najgora stvar za većinu ljudi je kada otkriju da njihov partner ide okolo i prijateljima priča šta se dešava u vašoj spavaćoj sobi. Ne samo što je to ružan gest, već ume i da povredi i ogoli svu intimu gnezda koje ste gradili sa tom osobom do tada.

Mane

Ukoliko imate dobru vezu, u nekom trenutku ćete se navići na sve mane, ili bar većinu od partnera. Zato nije dobro da na početku veze prebrzo zaključujete šta vam smeta kod partnera u razgovoru sa prijateljima.

Komentari

Povezani članci