Čime nas sve osvaja nježna žena Djevica

Životna misija žene rođene u znaku Device jeste da bude heroj i obara druge s nogu svojim znanjem i intelektom.

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, komunikativna, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge s nogu znanjem i intelektom. Devica je zemljani znak, što je čini praktičnom i omogućava joj da svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Skoncentrisana na detalje, ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u dvorištu. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

Seks i veze

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna i vezuje svaki detalj pre nego se nekom obaveže. Pre će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje ‘začine’ poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentisanjem u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti), ona voli da partner preuzme inicijativu. Važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpionom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se on od nje zatraži, jer ona se ne “petlja” samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji bi to trebalo da učine na diskretan način, Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše načine pokazivan zahvalnosti.

Kako izgleda tipična Devica

Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmijeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika.

Gornji deo glave obično je primetno veći, što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena spoljašnjost uopšteno je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, seksi stomak.

Stil

Profinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava autfite u kojima će s posla moći da ode na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmeni znak uvek želi da odiše svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna i povučena Devica ne želi da se otkrije svima i ne želi da svi to znaju.

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe, kao i mornarsko plava su joj omiljene boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će izneti i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora nadopunjavati kompletni izgled i istakne ga.

Stil kupovine

Perfekcionistička narav Device posebno se ogleda u šopingu. Ona pažljivo proverava da li je s artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može promaknuti. Kada kupuje lako je možete zateći kod rafova zdrave hrane jer Devica pazi na ishranu i svoju vitku liniju.

Stilska ikona

Devica se naziva čuvarom kvaliteta, a tim rečima može se opisati i nepogrešivo sofisticirani stil 27-godišnje američke glumice Blejk Lavli. Uvek kad se pojavi u javnosti svaki detalj na njoj je besprekoran, a iz njenih odevnih izbora jasno se ističe njen istančani ukus. Nemarno odevenu nikad nismo vidjeli ni Beyonce, takođe rođenu u ovom znaku. Od slavnih dama rođenih u znaku Device treba istaknuti i glumice Salmu Hajek i Kameron Dijaz.

Parfem savršen za Devicu je profinjen, a miris čist i otmen s aromom karamele i kruške. Odličan izbor biće Versaćeov ‘Yellow Diamond’, d'Armanijev ‘IDOLE’, ‘Viva la Juicy’ Juicy Couturea i Pradin ‘Candy’.

Komentari

Povezani članci

Napiši komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.