Bradata žena za Guinnessovu knijgu rekorda

Ova bradata dama nije nakaza. Ona je sila prirode.

Harnaam Kaur, 25, osvojila je Guinnessov svjetski rekord za “najmlađu žena s potpunom bradom” prošlog tjedna, samo nekoliko mjeseci nakon jula modnoj pisti na Londonskom tjednu mode.

“Kad sam bila mlađa, bila sam posramljena jer sam imala bradu”, rekla je Kaur iz Velike Britanije za Daily News  “Sada sam zbog toga slavna, i to je prilično nevjerojatno.”

Kaurina kovrčava, šest-inčna brada je posljedica neravnoteže hormona iz jajnika, sindrom policističnih (PCOS), što zatekne jednu od 10 oboljelih žena, Ali Kada je imala oko 10 godina nije ni zamišljala da je drugačija od ostalih , i bilo bi sve u redu da ju okrutne kolege nisu zadirkivale.

“i onda kad ode kući i pogleda se u ogledalo bude joj sve jasno”, rekla je ona. “Bila sam izložena maltretiranju, iz dana u dan.”

Pokušala je sve od uklanjanjem brade depilacijom, brijanjem, čupanjem i tehnike izbjeljivanja ,ali uzalud.

 

“Na 16.rođendan Odlučila sam, dosta je. Ja sam bolesna i umorna od osjećaja samoubojstva, a samodestrukcije svog tijela i neću više sebe kažnjavati zbog načina kako sam izgledala “, rekla je Kaur, koja je sada Nosi sik turban, i snima sama “bradate dame” i “plus-size model” na Instagramu.

 

 

Nažalost, traume nisu prestale u djetinjstvu i danas joj se dešavaju ružne stvari svakodnevne prijetnje ne prestaju. Ona ne shvaća zašto je tako jer samo pokušava živjeti svoj život “, rekla je.

Komentari

Povezani članci